Saturday, 10 March 2012

masalah !

huh! masalah masalah masalah! penat la nak layan kau wahai masalah! apesal la org nak dgki sangat dgn life aku? knp? bersyukur jela dgn kelebihan diri n trime je pape kekurangan kau tu. jgn kau nak dengki kat org. tak bagus wea. tak kemana hidup kau nanti. series aku cakap. jgn sampai aku balas double kat kau kay. tu je aku nak cakap. sbbnya kau dah lebih sgt dengki kat aku. lpas tu boleh plak kau hasut pengikut kau untuk dengki aku skali. knp heh? memang nak aku jatuh eh? baru kau puas? ouhh tidakkk! b4 kau nak jatuh n pijak kepala aku. aku nak warning kat kau dulu. p lntak lau kau nak terasa ke hape. bukan urusan aku k ;) sebb kau sendiri yg STARTING bende ni dulu. kau tak dapat hak kau yg dulu kau nak balas kat aku la? punca aku ke? aku bukan macam yg kau sangka la sengal. kau ada otak kan? boleh pk mana baek mana buruk k? jgn ikutkan sangat nafsu syaitan kau tu ye? HAHHAHA kesian aku tengok kau. macam budak baru nak naik la. aku tak sngka dulu manis je mulut kau brcakap dgn aku, bg nasihat kat aku. last2? ape jadi? ape celup? asal kau brmuka muka? bodoh tak bodoh? aku pun terasa bodoh skali sbb percayakan kau. shittlah! sbb kan kau, aku jadi down gila. n sbbkan kau jugak aku bergadoh n hampir2 kehilangan org yg aku sayang :'( sampai hati kau kan? takpa takpa. ada ubi ada batas okay? wait n see jeh. chill :)

Thursday, 8 March 2012

warna warni kehidupan ;)

my bestie <3
sayang korang sangat!


suka pic ni!
pendek tapi cumel kan? hikhik
my lesbo auch!






me with mimi :)

 SAHABAT bagaikan mentari yg selalu menyinari hidup kiterrr :) happy dapat kawan mcm korang :) sayang korang sangat2! muah muah <3

Wednesday, 7 March 2012

suka suki kehidupanku :)


dear mr FH : awak nak tahu tak sejak awak muncul dlm hidup saya,saya rasa hapy sangat mcm muka saya kat atas ni :) thanks bie for everything :') iloveyoumorethanyouknowdear <3 kbai

sabar selagi mampu. chill :')

dugaan dugaan dugaan! ya ALLAH sabar jela yg mampu aku buat. tapi tahap kesabaran aku pun ada hadnya. kau macam suka nak pijak kepala aku. selama ni aku diamkan je dgn perbuatan korang. lepas ni jgn tya kenapa kita tak semesra dulu. sbbnya korang yg buat perangai. baru la aku nampak tanduk setan kat kepala korang tu. kenapa eh? korang dengki kat aku heh? sbb ape? aku tak pena nak dengki2 dgn korang. seriusly sedih wea. kita dah berkawan lama nak masuk sem 4 now. aku ni org asing ke bg korang? aku memg touching lebih skang dgn korang. hmmm rasa nak ngis kadang2 :'( takpa takpa aku harap one day nanti korang sedar sendiri yg mana kawan yg mana lawan. aku rindu korang yg lama. sekian untuk luahan hati hr ini :)

Friday, 2 March 2012

10 Februari 2012 :)

korang mesti tertanya kan kenapa dgn tarikh ni? hehehhe malu la nak cakap hikhik. happy sangat masa tarikh ni :) tarikh yg sangat bermakna ok. awesome! thanks untuk mr FH sebb salu happykan aku. time aku sedih dulu kau yg salu ada bg semangat. ceriakan aku dgn lawak kau tu :) even kadang aku tahu aku bukan yg terbaek untuk kau :') kau sabar layan kerenah aku yg sometime mengade tahap baby baru lahir. kihkihkih xD
insyaallah kau yg terakhir. kawan kawan doakan untuk aku ok :) thanks. sayang awak mr FH <3

Just Memory 2011 :')

memory :')



jeng jeng jeng! korang jgn pikir pape okay? 
gambar ni dah lama. tinggal kenangan je. thanks ye sebab kau salu teman aku nak shoot gambar kat mana mana :) rasa rindu sangat time ni :') haih 

Wajah Baru , Buku Baru , Cerita Baru :')

assalamualaikum kawan kawan :) terasa ganjal pulakk aku nak menaip kat blog ni. ngeh3. maklumlah baru hari ni aku rasa terlampau rajin nak buat blog. HAHAHA. kawan kawan sihat? alhamdulillah semua masih bernafas lagi di bumi yg mulia ini :) ape yg aku nak share dgn korang kat sini heh? hehhhe aku sememangnya seorang yg suke berceloteh. even korang nampak aku ni macam pendiam. hahahaha cover je lebih act hikhikhik =P papepun if korang rasa korang rajin nak baca ape je cerita aku, terpulang. kalau tak nak, just abaikan :)




hewhewhewhew! mulakan hari ini dgn senyuman ye kawan kawan :) buang segala rasa sedih yg ada dalam diri :) senyum tak perlu kata apa apa :')
2011 tahun penuh liku yg aku hadapi. banyak dugaan yg aku dapat. semua tu ujian dr tuhan, aku di uji. so sabar je yg mampu. byak memory yg aku simpan masa tahun 2011. gembira campur sedih. hehhehe kehidupan kita mesti ada rasa dua dua tu kan? tak selamanya kita gembira and tak selamanya kita sedih :') even aku kehilangan orang yg paling aku sayang, aku kena sedar bahawa kehidupan mesti dteruskan even aku admit memang aku cepat give up :) aku pun tak tahu knp aku jd sampai macam tu sekali. rasa funny sangat. eyla, jgn sebb cinta kau jadi macam ni okay? aku kena kuat. jgn terlalu bergantung pd org lain. bukan kau punya sikap macam tu ke dulu? hmm sumpah aku sendiri tak paam dgn perangai aku. lama jugak kita tak berhubung kan. aku still kawan kau. even aku sedar kau bukan hak aku lagi :') memang rasa berat teramat nak lupakan kau. tapi aku dah cuba slowly. alhamdulillah dgn masa aku yg dpenuhi dgn assignment , aku cepat lupekan kau. tapi tak semudah itu. makan masa yg lama beb :) tapi sometime ada jugak terpikir kau. even aku tahu kau langsung tak pikirkan aku. hahahaha abaikan. asal kau bahagia, aku pun tumpang gembira :') dulu kita salu share prob sama2. aku kan suka bercerita kat kau. hehehehe kau tahan je layan mulut kepoh aku ni. btw thanks even sekejap je dgn kau. aku rasa macam dah lama :') mgken sblum ni kita terlalu rapat kan. aku doakn kau happy dgn sape2 je kau pilih. hope tak sama perangai macam aku :') AS :')  kbai