Friday, 2 March 2012

10 Februari 2012 :)

korang mesti tertanya kan kenapa dgn tarikh ni? hehehhe malu la nak cakap hikhik. happy sangat masa tarikh ni :) tarikh yg sangat bermakna ok. awesome! thanks untuk mr FH sebb salu happykan aku. time aku sedih dulu kau yg salu ada bg semangat. ceriakan aku dgn lawak kau tu :) even kadang aku tahu aku bukan yg terbaek untuk kau :') kau sabar layan kerenah aku yg sometime mengade tahap baby baru lahir. kihkihkih xD
insyaallah kau yg terakhir. kawan kawan doakan untuk aku ok :) thanks. sayang awak mr FH <3

No comments:

Post a Comment