Wednesday, 7 March 2012

sabar selagi mampu. chill :')

dugaan dugaan dugaan! ya ALLAH sabar jela yg mampu aku buat. tapi tahap kesabaran aku pun ada hadnya. kau macam suka nak pijak kepala aku. selama ni aku diamkan je dgn perbuatan korang. lepas ni jgn tya kenapa kita tak semesra dulu. sbbnya korang yg buat perangai. baru la aku nampak tanduk setan kat kepala korang tu. kenapa eh? korang dengki kat aku heh? sbb ape? aku tak pena nak dengki2 dgn korang. seriusly sedih wea. kita dah berkawan lama nak masuk sem 4 now. aku ni org asing ke bg korang? aku memg touching lebih skang dgn korang. hmmm rasa nak ngis kadang2 :'( takpa takpa aku harap one day nanti korang sedar sendiri yg mana kawan yg mana lawan. aku rindu korang yg lama. sekian untuk luahan hati hr ini :)

No comments:

Post a Comment