Saturday, 10 March 2012

masalah !

huh! masalah masalah masalah! penat la nak layan kau wahai masalah! apesal la org nak dgki sangat dgn life aku? knp? bersyukur jela dgn kelebihan diri n trime je pape kekurangan kau tu. jgn kau nak dengki kat org. tak bagus wea. tak kemana hidup kau nanti. series aku cakap. jgn sampai aku balas double kat kau kay. tu je aku nak cakap. sbbnya kau dah lebih sgt dengki kat aku. lpas tu boleh plak kau hasut pengikut kau untuk dengki aku skali. knp heh? memang nak aku jatuh eh? baru kau puas? ouhh tidakkk! b4 kau nak jatuh n pijak kepala aku. aku nak warning kat kau dulu. p lntak lau kau nak terasa ke hape. bukan urusan aku k ;) sebb kau sendiri yg STARTING bende ni dulu. kau tak dapat hak kau yg dulu kau nak balas kat aku la? punca aku ke? aku bukan macam yg kau sangka la sengal. kau ada otak kan? boleh pk mana baek mana buruk k? jgn ikutkan sangat nafsu syaitan kau tu ye? HAHHAHA kesian aku tengok kau. macam budak baru nak naik la. aku tak sngka dulu manis je mulut kau brcakap dgn aku, bg nasihat kat aku. last2? ape jadi? ape celup? asal kau brmuka muka? bodoh tak bodoh? aku pun terasa bodoh skali sbb percayakan kau. shittlah! sbb kan kau, aku jadi down gila. n sbbkan kau jugak aku bergadoh n hampir2 kehilangan org yg aku sayang :'( sampai hati kau kan? takpa takpa. ada ubi ada batas okay? wait n see jeh. chill :)

1 comment: