Friday, 2 March 2012

2011 tahun penuh liku yg aku hadapi. banyak dugaan yg aku dapat. semua tu ujian dr tuhan, aku di uji. so sabar je yg mampu. byak memory yg aku simpan masa tahun 2011. gembira campur sedih. hehhehe kehidupan kita mesti ada rasa dua dua tu kan? tak selamanya kita gembira and tak selamanya kita sedih :') even aku kehilangan orang yg paling aku sayang, aku kena sedar bahawa kehidupan mesti dteruskan even aku admit memang aku cepat give up :) aku pun tak tahu knp aku jd sampai macam tu sekali. rasa funny sangat. eyla, jgn sebb cinta kau jadi macam ni okay? aku kena kuat. jgn terlalu bergantung pd org lain. bukan kau punya sikap macam tu ke dulu? hmm sumpah aku sendiri tak paam dgn perangai aku. lama jugak kita tak berhubung kan. aku still kawan kau. even aku sedar kau bukan hak aku lagi :') memang rasa berat teramat nak lupakan kau. tapi aku dah cuba slowly. alhamdulillah dgn masa aku yg dpenuhi dgn assignment , aku cepat lupekan kau. tapi tak semudah itu. makan masa yg lama beb :) tapi sometime ada jugak terpikir kau. even aku tahu kau langsung tak pikirkan aku. hahahaha abaikan. asal kau bahagia, aku pun tumpang gembira :') dulu kita salu share prob sama2. aku kan suka bercerita kat kau. hehehehe kau tahan je layan mulut kepoh aku ni. btw thanks even sekejap je dgn kau. aku rasa macam dah lama :') mgken sblum ni kita terlalu rapat kan. aku doakn kau happy dgn sape2 je kau pilih. hope tak sama perangai macam aku :') AS :')  kbai

2 comments: